Vi søker nye medarbeidere

Vi søker etter nye medarbeidere i FGH Revisjon AS

Fast stilling (revisor og konsulent)

Våre kunder setter pris på erfarne medarbeidere og høy kompetanse. Vi søker derfor mennesker med minimum to års erfaring som ønsker å ha selvstendige arbeidsoppgaver og ansvaret for en egen portefølje.

Arbeidsoppgaver
Hovedarbeidsoppgaver vil være å ha ansvaret for revisjon av en egen portefølje av klienter. Det vil også være anledning til å bistå med konsulentoppdrag etter kvalifikasjoner og interesse, herunder verdsettelser, redegjørelser, transaksjonsstøtte, bekreftelser mv. Som ansatt i selskapet både ønskes og forventes det også at du tar del i selskapets videre utvikling, både faglig og kommersielt.

Ønskede kvalifikasjoner
° MRR eller registrert revisor er en fordel, men ikke et krav
° må ha minimum to års erfaring fra revisjon, ikke begrenset oppad
° interesse for regnskap, skatt, avgift og selskapsrett

Personlige egenskaper
For å trives og lykkes i rollen må du være strukturert, nøyaktig og pliktoppfyllende. Du må være fleksibel, positiv og ha en god porsjon stå-på-vilje. Du må ha evne til å jobbe selvstendig og målrettet, og du må trives med tett interaksjon med og oppfølging av kunder.

Til den rette kandidaten kan FGH Revisjon AS tilby en utfordrende, ansvarsfull og sentral stilling i et selskap i vekst. Du vil bli en del av et engasjert, hyggelig og ikke minst kompetent team hvor det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling. Selskapet holder til sentralt i Sandefjord sentrum, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Om arbeidsgiveren

FGH Revisjon AS er et revisjonsfirma med totalt 13 ansatte etablert i 1973. Vi har fokus på revisjon av små- og mellomstore, samt at vi utfører bokføring og årsavslutning for mindre selskap som investering- og holdingselskap via FGH Assistanse AS. Videre utfører vi en rekke spennende konsulentoppdrag, alt fra verdsettelser, sakkyndige redegjørelser, bekreftelser etter selskapslovgivningen, rapportering for børsnoterte selskap og bistand i forbindelse med transaksjoner. Våre kunder befinner seg primært i Sandefjord og Oslo.

Spørsmål om stillingen

Kontakt partner Ståle Raastad Hansen, tlf +47 909 68 965.